NOVORAPID 100 IU 1 flakon Saklanması

Novo Nordisk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Novorapid saklanması, Novorapid muhafazası, Novorapid soğuk, Novorapid nem, Novorapid karanlık, Novorapid ambalaj, Novorapid çocuklardan saklanması, Novorapid son kullanma tarihi, Novorapid firması, Novorapid kullanma talimatı, Novorapid üretici firma bilgilerini içerir.

5.NOVORAPID'in saklanması

NovoRapid Flakon’u çocukların göremeyeceği ve erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

Kullanılmaya başlanmamış NovoRapid Flakon’u, 2 °C - 8 °C arası sıcaklıklarda buzdolabında saklayınız. Dondurucu kısmın uzağında saklayınız. Dondurmayınız. Kullanılmakta veya kullanılmak üzere olan NovoRapid Flakon buzdolabında saklanmamalıdır. NovoRapid Flakon’u yanınızda taşıyabilir ve oda sıcaklığında (30 °C’nin altında) 4 haftaya kadar saklayabilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlarda, ışıktan korumak için flakonları daima dış kutusunun içinde saklayınız.

NovoRapid Flakon aşırı sıcaktan ve güneş ışığından korunmalıdır.

Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra NOVORAPID'i kullanmayınız.

NovoRapid atık su yoluyla ya da evdeki atık maddelerle birlikte atılmamalıdır. Daha fazla kullanılmayacak ilaçların nasıl imha edilmesi gerektiğini eczacınıza sorunuz. Bu şekilde çevre korumasına yardımcı olabilirsiniz.

Ruhsat Sahibi:

Novo Nordisk Sağlık Ürünleri Tic. Ltd. Şti.

Nispetiye Cad. Akmerkez E3 Blok Kat 7 34335 Etiler - İstanbul Türkiye Tel: 0 212 385 40 40 Faks: 0 212 282 21 20 www.novonordisk.com.tr

Üretici Firma:

Novo Nordisk A/S Novo Alle'

DK-2880 Bagsvaerd, Danimarka

NovoRapid ve NovoFine Novo Nordisk A/S Danimarka’nın sahip olduğu ticari markalardır.