NOOTROPIL 200 ml şurup Nedir

UCB Pharma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Nootropil nedir, Nootropil ne için kullanılır, Nootropil ne ilacı, Nootropil neye yarar, Nootropil ne işe yarar, Nootropil neye iyi gelir, Nootropil kullananlar, Nootropil kullanımı, Nootropil uygulama, Nootropil etkileri, Nootropil faydaları bilgilerini içerir.

NOOTROPİL nedir ve ne için kullanılır?

NOOTROPİL, berrak ve renksiz bir çözeltidir. NOOTROPİL, plastik kapaklı 200 mlTik renkli cam şişelerde, 2 ve 4 ml'ye işaretli çift taraflı kaşık ölçekle beraber sunulur.

NOOTROPİL, nootropik ilaç grubundadır. Nootropikler, öğrenme, hafıza, dikkat ve farkmdalık gibi bilişsel süreçleri, yatıştırıcı veya uyarıcı etki ile bağlantılı olmaksızın geliştirir.

NOOTROPİL;

Erişkinlerde

- Hafıza kaybı, dikkat eksikliği ve araç kullanma yeteneğinin kaybı gibi bulgularla seyreden psiko-organik sendromlann belirtiye yönelik (semptomatik) tedavisi,

- Kortikal kaynaklı miyoklonus (bir veya daha fazla uzuvda veya gövdede kısa, ani ("flaş-benzeri") kas kasılmaları) tedavisi (tek başına veya diğer ilaçlarla birlikte),

- Baş dönmesi ve ilişkili denge bozuklukları (vazomotor veya psişik kökenli sersemlik hissi hariç) için kullanılır.

Çocuklarda

- 8 yaş ve üzeri çocuklarda konuşma terapisi gibi uygun yaklaşımlar ile birlikte disleksi (okuma/yazma güçlüğü) tedavisinde kullanılır.