NOBECID IM 500 mg 1 flakon Endikasyonları

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Nobecid endikasyonları, Nobecid tedavisi, Nobecid ne işe yarar, Nobecid neye yarar, Nobecid ne için kullanılır, Nobecid nedir, Nobecid faydaları, Nobecid ne ilacı, Nobecid ne zaman kullanılır, Nobecid kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

NOBECİD duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu enfeksiyonlarda endikedir. Tipik endikasyonları arasında sinüzit, otitis media, epiglottit, bakteriyel pnömoniler dahil üst ve altsolunum yolu enfeksiyonları; idrar yolu enfeksiyonları ve piyelonefrit; peritonit, kolesistit,endometrit ve pelvik selülit dahil intraabdominal enfeksiyonlar; bakteriyel septisemi; deriyumuşak doku, kemik ve eklem enfeksiyonları ve gonokok enfeksiyonları bulunur.

NOBECİD abdominal veya pelvik cerrahi müdahale yapılan ve periton kontaminasyonu ihtimali olan hastalarda post operatif yara enfeksiyon insidansını azaltmak üzere perioperatifolarak da kullanılabilir. Post operatif sepsisi azaltmak amacıyla, gebeliğin sonlandırılmasıveya sezaryen ameliyatı sonrası NOBECİD profilaktik olarak kullanılabilir.