NOBATEKS 20 mg 10 supozituar Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Nobateks nedir, Nobateks ne için kullanılır, Nobateks ne ilacı, Nobateks neye yarar, Nobateks ne işe yarar, Nobateks neye iyi gelir, Nobateks kullananlar, Nobateks kullanımı, Nobateks uygulama, Nobateks etkileri, Nobateks faydaları bilgilerini içerir.

2.NOBATEKS nedir ve ne için kullanılır?

  • NOBATEKS etkin madde olarak her fitil (supozituvar) 20 mg tenoksikam içerir.
  • NOBATEKS torpido biçiminde, düzgün homojen yüzeyli, açık sarı veya sarı, hafif kokulu fitildir. PVC/PE blister ambalajda 10 adet fitil içeren kutularda kullanıma sunulmaktadır.
  • NOBATEKS’in etkin maddesi tenoksikam antiinflamatuvar (iltihap giderici) ve antiromatizmal (romatizmal hastalıkların tedavisinde) etkili non steroid antiinflamatuvar (NSAİ) olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.
  • • NOBATEKS, kireçlenme (osteoartrit), eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğuna neden olan romatoid artrit hastalığı ve sırt eklemlerinde sertleşme ile seyreden ağrılı ilerleyici bir romatizmal hastalık olan ankilozan spondilitin belirti ve bulgularının tedavisi ile damla hastalığı (akut gut artriti), akut kas iskelet sistemi ağrıları, ameliyat sonrası ağrı ve ağrılı adet tedavisinde etkilidir.