NERISONA-C krem 15 gr {İntendis} Nedir

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Nerisona-C nedir, Nerisona-C ne için kullanılır, Nerisona-C ne ilacı, Nerisona-C neye yarar, Nerisona-C ne işe yarar, Nerisona-C neye iyi gelir, Nerisona-C kullananlar, Nerisona-C kullanımı, Nerisona-C uygulama, Nerisona-C etkileri, Nerisona-C faydaları bilgilerini içerir.

1. NERISONA C KREM Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Nerisona C Krem iltihap giderici bir madde olan bir kortikosteroidle mikroplara karşı etkili bir maddenin kombine edildiği ve deri üzerinde haricen kullanılan bir kremdir.

Nerisona C iltihabi ve allerjik deri reaksiyonlarını baskılar ve kızarıklık, cilt kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, su toplanması, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanma hissi ya da sızı) gibi deri problemlerinden kaynaklanan semptomları azaltır. Ayrıca bakteriler, mayalar, mantarlar ve küflerin çoğalmalarını engeller (ör. Mikroorganizmalar).

Nerisona C Krem iltihabi belirtilerin ağırlıklı olduğu bakteri veya mantar enfeksiyonlarının başlangıç ve idame tedavisi için kullanılır.

Bunlar:

Bacaklarda madeni para şekillerinde allerjik nitelikte, yağlı (seboreik) ve el ve ayaklarda görülen kabartılı ekzema, varislerle seyreden (variköz) ekzema (fakat direk bacaklardaki yaralar üzerine değil); bakteri enfeksiyonuna duyarlık nedeniyle oluşan kabarcıklar, iltihabi kabarcıklar, döküntülü, akıntılı ekzema;

İltihabi kabarcıklar (kıl kökleri iltihabı, iltihabi kabarcıklar) iltihabi kabuklaşma ve lekelenme gösteren deri hastalığı (eritrazma)

Mantar enfeksiyonları (tinea, candidiaz, pitrazis versikolor)

Nerisona C yukarıda bahsedilen iltihabi ve allerjik deri hastalıklarının bakteriyel ve mantar enfeksiyonlarının önlenmesinde de kullanılır.