NEOFLEKS LAKTATLI RINGER sudaki solüsyonu 500 ml PP torba setli Nedir

Türktıpsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Neofleks Laktatli Ringer nedir, Neofleks Laktatli Ringer ne için kullanılır, Neofleks Laktatli Ringer ne ilacı, Neofleks Laktatli Ringer neye yarar, Neofleks Laktatli Ringer ne işe yarar, Neofleks Laktatli Ringer neye iyi gelir, Neofleks Laktatli Ringer kullananlar, Neofleks Laktatli Ringer kullanımı, Neofleks Laktatli Ringer uygulama, Neofleks Laktatli Ringer etkileri, Neofleks Laktatli Ringer faydaları bilgilerini içerir.

2.NEOFLEKS LAKTATLI RINGER nedir ve ne için kullanılır?

NEOFLEKS LAKTATLI RİNGER, vücudun temel yapı taşlan olan elektrolitleri içeren ve damar içi yoldan uygulanan bir çözeltidir.

NEOFLEKS LAKTATLI RİNGER 500, 1000 ve 2000 mililitrelik Polipropilen torbalarda sunulmuştur. Setli ve setsiz iki formu bulunmaktadır.

NEOFLEKS LAKTATLI RİNGER vücudun susuz ve tuzsuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kul lam lir. Vücuttan kaybedilen sıvının ve tuzun yerine konmasında işe yarar. Ayrıca vücudun enerji ihtiyaç mm bir bölümünü de karşılar. Bunun dışmda vücutta bazı yapım-yıkım olayları sonucu bozulmuş asit-baz dengesinin düzenlenme ve idamesinde de kullanılır. NEOFLEKS LAKTATLI RİNGER ayrıca yara ve ameliyat bölgelerinin yıkanmasmda, tedavi amaçlı devamlı ya da aralıklı yıkama için, çeşitli cerrahi ve tanısal girişimlerde yıkama çözeltisi olarak, açık kalp ameliyatlarında kalp akciğer makinasında ve organ nakilleri ya da açık kalp ameliyatlarında ameliyat edilen bölgenin soğutulması amacıyla da kullanılır.

NEOFLEKS LAKTATLI RİNGER, konsantre formda bulunan bazı damar içi uygulamaya uygun ilaçlarm damar içine uygulanmadan önce seyreltilmesi amacıyla da kullanılmaktadır.