NEOFLEKS DENGELI ELEKTROLIT solüsyonu 500 ml setli PP torba Nedir

Türktıpsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Neofleks nedir, Neofleks ne için kullanılır, Neofleks ne ilacı, Neofleks neye yarar, Neofleks ne işe yarar, Neofleks neye iyi gelir, Neofleks kullananlar, Neofleks kullanımı, Neofleks uygulama, Neofleks etkileri, Neofleks faydaları bilgilerini içerir.

2.NEOFLEKS DENGELI ELEKTROLIT nedir ve ne için kullanılır?

NEOFLEKS DENGELİ ELEKTROLİT SOLÜSYONU, vücudun susuz ve tuzsuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kullanılan ve damar içi yoldan uygulanan bir çözeltidir.

Vücuttan kaybedilen sıvının ve tuzun yerine konmasında işe yarar.

NEOFLEKS DENGELİ ELEKTROLİT SOLÜSYONU 500 mİ ve 1000 mililitre hacminde poliproplen torbalarda sunulmuştur. Setli ve setsiz iki formu bulunmaktadır.

NEOFLEKS DENGELİ ELEKTROLİT SOLÜSYONU içerisinde vücut için gerekli olan elementler (yapı taşları) içeren bir çözeltidir.

Damar içi yoldan kullanılan bir çözeltidir.

NEOFLEKS DENGELİ ELEKTROLİT SOLÜSYONU özellikle ameliyatlı hastalarda, ani başlangıçtı ishali olan çocuklarda ve bazı şeker hastalarında (diyabet) görülen vücudun susuz kalması durumunda (dehidratasyon) tercih edilmektedir.

NEOFLEKS DENGELİ ELEKTROLİT SOLÜSYONU konsantre formda bulunan bazı damar içi uygulamaya uygun ilaçların damar içine uygulanmadan önce seyreltilmesi amacıyla da kullanılmaktadır.