MONOPRIL PLUS 20 mg/12.5 mg 28 tablet Nedir

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Monopril Plus nedir, Monopril Plus ne için kullanılır, Monopril Plus ne ilacı, Monopril Plus neye yarar, Monopril Plus ne işe yarar, Monopril Plus neye iyi gelir, Monopril Plus kullananlar, Monopril Plus kullanımı, Monopril Plus uygulama, Monopril Plus etkileri, Monopril Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.MONOPRIL PLUS nedir ve ne için kullanılır?

  • MONOPRİL PLUS Anjiotensin Dönüştürücü Enzim (ACE) inhibitörleri ve diüretikkombinasyonları olarak adlandırılan bir ilaç grubuna aittir ve fosinopril vehidroklorotiyazid olmak üzere iki ayrı etkin madde içermektedir.
  • ACE inhibitörleri kan damarlarındaki daralmayı azaltarak daha rahat kan akışınısağlarlar. Hidroklorotiyazid ise tiyazid diüretikleri adı verilen ve idrar çıkışını arttıranve bu sayede kan basıncı düşüren bir ilaç grubuna aittir. Kombinasyon ürünü olarakMONOPRİL PLUS kan basıncını her iki ürünün ayrı ayrı verilmesine göre daha fazladüşürür.
  • MONOPRİL PLUS tabletlerin her biri etkin madde olarak 20 mg fosinopril sodyumve 12.5 mg hidroklorotiyazid içeren yuvarlak, bikonveks, bir yüzünde “DEVA MP20” yazılı, şeftali rengi tabletler şeklindedir.
  • MONOPRİL PLUS, 28 tabletlik formları ile kullanıma sunulmaktadır.
  • MONOPRİL PLUS, yüksek tansiyon tedavisinde kullanılır.