MIRCERA ROCHE 150 mcg/0.3 ml SC/IV enj. için kullanıma hazır şırınga Nedir

Roche Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mircera nedir, Mircera ne için kullanılır, Mircera ne ilacı, Mircera neye yarar, Mircera ne işe yarar, Mircera neye iyi gelir, Mircera kullananlar, Mircera kullanımı, Mircera uygulama, Mircera etkileri, Mircera faydaları bilgilerini içerir.

2.MIRCERA ROCHE nedir ve ne için kullanılır?

• Bu ilaç size kansızlığınız olduğu için reçete edilmiştir. Bunun anlamı, kırmızı kan hücresi sayınızın çok az ve hemoglobin (kırmızı kan hücreleri içindeki, dokulara oksijen taşıyan madde) düzeyinizin çok düşük olduğudur (vücudunuzdaki dokular yeteri kadar oksijen alamayabilir). Kansızlığın bitkinlik, halsizlik ve nefes darlığı gibi belirtileri olabilir.

MIRCERA, gen teknolojisiyle üretilen bir ilaçtır. Doğal olarak vücudumuzda bulunan bir hormon olan eritropoietin gibi, MIRCERA' da kanınızdaki kırmızı kan hücresi sayısını ve hemoglobin düzeyini yükseltir. Kan yapımını uyarıcı diğer benzer ilaçlar ile karşılaştırıldığında, MIRCERA'nın vücudunuzda kalma süresi daha uzundur ve dolayısıyla tedaviniz için daha az sayıda enjeksiyona ihtiyaç duyulur.

• MIRCERA kullanıma hazır şırınga, 0.3 mL enjeksiyonluk çözelti içinde

150 mikrogram metoksi polietilen glikol-epoetin beta içerir. Bir karton kutu içinde, 1 adet kullanıma hazır şırınga ile 1 adet iğne bulunur.

• MIRCERA, süregelen böbrek hastalığınızın neden olduğu kansızlığı tedavi etmek için kullanılır ve diyaliz (kanın temizlenmesi) tedavisi görüyor olsanız da olmasanız da bu ilacı kullanabilirsiniz.