MILOZ 15 mg/3ml 5 ampül Nedir

Biem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Miloz nedir, Miloz ne için kullanılır, Miloz ne ilacı, Miloz neye yarar, Miloz ne işe yarar, Miloz neye iyi gelir, Miloz kullananlar, Miloz kullanımı, Miloz uygulama, Miloz etkileri, Miloz faydaları bilgilerini içerir.

2.MILOZ nedir ve ne için kullanılır?

■    MİLOZ ampul, imidazobenzodiazepin    grubu    bir    benzodiazepindir. Uyku başlatmak

(sakinleşme, uyuşukluk veya uykulu durumu) ve heyecan, kas kasılmaları ve spazmları azaltmak için kullanılan hızlı etkili bir ilaçtır. İlaç damar içine enjeksiyon (intravenoz), damla ile (infüzyon), kas içine enjeksiyon (intramüsküler) veya rektal uygulama yolu ile uygulanır.

■    MİLOZ etkin maddesi midazolam olan bir steril ampul çözeltisidir. Çözeltinin 1 ml'si 5 mg midazolam ihtiva etmektedir. Her bir ampul, 3 ml çözelti içinde 15 mg midazolam içerir. Her kutuda 15 mg/3 ml'lik 5 adet cam ampul bulunmaktadır.

■    Bu ilaç, tetkikler ve tedavi sırasında yetişkinlerde ve çocuklarda uyutma ve uyuşturma için kullanılır. Müdahale öncesinde verilen ilaç olarak, tedavi öncesinde hastaları yatıştırmak ve yoğun bakım ünitesindeki hastaları uyutmak için kullanılır. Midazolam tek başına veya anestezide kullanılan diğer ilaçlarla beraber kullanılabilir.