MIKODERM %1 30 gr pomad Dozu

Adeka Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mikoderm dozu, Mikoderm dozaj, Mikoderm doz aşımı, Mikoderm uygulama, Mikoderm kullanım şekli, Mikoderm kullanımı, Mikoderm kullanım süresi, Mikoderm açmı tokmu, Mikoderm nedir, Mikoderm ne için kullanılır, Mikoderm nasıl kullanılır, Mikoderm faydaları, Mikoderm etkileri, Mikoderm günde kaç kez, Mikoderm sabah mı akşam mı, Mikoderm fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

Hastalıklı yüzeyi tamamen örtecek miktarda MİKODERM günde 2 ila 3 kez uygulanır. Kaşıntı ve yanma duyuları 24 ila 72 saat içinde hafifler, tam bir tedaviye 2 ila 4 haftada erişilir. Bu nedenle enfeksiyondan tamamen kurtulmak için, hastalık semptomları geçtikten

sonra doktor başka şekilde önermemişse, iki hafta süre ile MİKODERM ile tedaviye devam edilir.

Doz uygulanması atlanmamalıdır. Eğer kullanma dozu unutulursa, elden geldiği kadar çabuk giderilmeli ve doz programına devam edilmelidir.

Uygulama şekli:

Haricen uygulanır.

İlaç uygulanmadan önce hastalıklı deri kısmı yıkanır ve kurulanır. MİKODERM hastalıklı yüzeyi tamamen örtecek şekilde hafifçe masaj yaparak uygulanır.

Yeniden mikrop kapmayı önlemek için tedavi sırasında hijyen şartlarına tam olarak uyulmalıdır. İlaç uygulandıktan sonra ellerin iyice yıkanması gerekmektedir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Tolnaftatın böbrek/karaciğer yetmezliği olan hastalarda kullanımına dair bir bilgi yoktur.
Pediyatrik popülasyon:

Tolnaftat, doktor tarafından aksi belirtilmediği sürece 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

Etkin maddenin uygulama yolu dikkate alındığında zehirlenme mümkün değildir. Ancak kaza ile yutulması durumunda uygun semptomatik tedavi uygulanmalıdır.