MEDIAVEN FORT 30 mg 30 tablet Dozu

Assos Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mediaven dozu, Mediaven dozaj, Mediaven doz aşımı, Mediaven uygulama, Mediaven kullanım şekli, Mediaven kullanımı, Mediaven kullanım süresi, Mediaven açmı tokmu, Mediaven nedir, Mediaven ne için kullanılır, Mediaven nasıl kullanılır, Mediaven faydaları, Mediaven etkileri, Mediaven günde kaç kez, Mediaven sabah mı akşam mı, Mediaven fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / Uygulama sıklığı ve süresi:

Hekim tarafından başka şekilde önerilmedi ise, bir ay boyunca, günde 1 kez 1 tablet şeklinde kullanılır. Gereğinde kullanım süresi uzatılabilir.

Uygulama şekli:

®

MEDIAVEN FORTE, oral yoldan uygulanır. Tabletler bir miktar su ile yutulur.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Karaciğer yetmezliği olan hastalarda ileri derecede dikkat ile kullanılmalıdır. Aynı şekilde, böbrek yetersizliğinin Naftazon’un farmakokinetik parametrelerine etkisi bilinmediği için böbrek fonksiyonları yetersiz hastalarda da dikkatli olunmalıdır.

Pediyatrik popülasyon:

Pediyatrik popülasyonda kullanımına ilişkin bir bilgi bulunmamaktadır.
Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

Deneysel çalışmalar, Naftazon’un non-toksik olduğunu göstermiştir. Kullanımda bulunan 10 ve 30mg tablet formları ile yapılan yüksek doz çalışmalarda da herhangi bir toksik etkiye rastlanmamıştır. İnsanlarda bugüne kadar bildirilen bir yüksek doz raporu yoktur.