MANTAZOL krem 15 G TUP Nedir

Pharmactive Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mantazol nedir, Mantazol ne için kullanılır, Mantazol ne ilacı, Mantazol neye yarar, Mantazol ne işe yarar, Mantazol neye iyi gelir, Mantazol kullananlar, Mantazol kullanımı, Mantazol uygulama, Mantazol etkileri, Mantazol faydaları bilgilerini içerir.

2.MANTAZOL nedir ve ne için kullanılır?

MANTAZOL, ağır iltihabi veya ekzemalarla birlikte seyreden (örneğin ellerde, pannak aralan, kasık ve genital bölgelerde) derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının başlangıç veya ara tedavisi için kullanılır.

MANTAZOL’ün ambalaj büyüklüğü 15 g'dır ve lg MANTAZOL 10 mg (% 1) izokonazol nitrat ve 1 mg (% 0,1) diflukortolon valerat etkin maddelerini içerir. Viskoz, homojen kremdir.

İzokonazol nitrat; derinin yüzeysel mantar hastalıklannın tedavisi için kullanılır. Birçok mikroba karşı etkilidir; dermofıtlere, mayalara, maya benzeri mantarlara (pitriyasis versico/or'a neden olan organizmalar da dahil), küflere ayrıca kırmızı, kahverengi lekelerle belirgin bulaşıcı bir deri hastalığı olan Erythrasma 'ya sebep olan organizmalara karşı da etkilidir.

Diflukortolon valerat; derinin iltihabi ve aleıjik durumlarında iltihabı önler ve kaşıntı, yanma, sızı gibi şikayetleri giderir.