MADEPZOL 30 mg 28 kapsül Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Madepzol nedir, Madepzol ne için kullanılır, Madepzol ne ilacı, Madepzol neye yarar, Madepzol ne işe yarar, Madepzol neye iyi gelir, Madepzol kullananlar, Madepzol kullanımı, Madepzol uygulama, Madepzol etkileri, Madepzol faydaları bilgilerini içerir.

2.MADEPZOL nedir ve ne için kullanılır?

MADEPZOL antipsikotikler olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

MADEPZOL, pembe renkli, yuvarlak, bir yüzü 30 yazılı , çentiksiz tabletler şeklindedir ve 28 tabletlik formları ile blister ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır.

MADEPZOL, yetişkin ve ergenlerde (13-17 yaş), olmayan şeyleri duyma, görme veya hissetme, şüphecilik, yanlış düşünceler, tutarsız konuşmalar, davranışlar ve duygusal durumda durgunluk gibi belirtiler ile karakterize bir hastalığın tedavisi için kullanılır. Bu durumdaki hastalar aynı zamanda ruhsal çökkünlük içinde olabilir veya kendilerini suçlu, endişeli ya da gergin hissedebilirler.

MADEPZOL, olağan dışı ve sürekli, taşkın ya da sinirli bir dönemin olması, aşırı derecede enerjinin olması, her zamankinden daha az uykuya ihtiyaç duyulması, düşünce içeriğinde hızlanma ile birlikte ve bazen aşırı derecede tepkisel bir şekilde çok hızlı konuşma durumundaki yetişkinlerin tedavisinde ve bu durumun tekrarlamasının engellenmesinde kullanılır.