MACROL 500 mg MR 20 kontrollü salım tablet Saklanması

Sanovel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Macrol saklanması, Macrol muhafazası, Macrol soğuk, Macrol nem, Macrol karanlık, Macrol ambalaj, Macrol çocuklardan saklanması, Macrol son kullanma tarihi, Macrol firması, Macrol kullanma talimatı, Macrol üretici firma bilgilerini içerir.

5.MACROL'in saklanması

MACROL MR ’ı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 25 °C’nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız.

Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra MACROL'i kullanmayınız.

: SANOVEL ILAÇ SAN. VE TİC. A.Ş. 34460 İstinye - İstanbul

; SANOVEL İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş. 34580 Silivri - İstanbul

Üretim Yeri

... tarihinde onaylanmıştır.

1

Eğer şu ilaçlan kullanıyorsanız kan düzeylerinde artış görülebilir; Alfentanil (sakinleştirici grubu ilaç), alprazolam (sakinleştirici grubu ilaç), astemizol (alerjik solunum sistemi hastalıklannda kullamlan bir ilaç), bromokriptin (bazı beyin hastalıklan ve diyabet tedavisinde kullamlan bir ilaç), digoksin (kalp hastalıklannda kullanılan bir ilaç), disopiramid (kalp ritm bozukluklannın tedavisinde kullanılan bir ilaç), ergot alkaloidleri (sinir sistemi veya genito-üriner sistem hastalıklarında kullanılan ilaçlar), fenitoin (epilepsi tedavisinde kullanılan bir ilaç), heksobarbital (sakinleştirici grubu ilaç), karbamazepin (epilepsi tedavisinde kullanılan bir ilaç), kinidin (kalp rahatsızlıklannda kullamlan bir ilaç), lovastatin (kolesterol yüksekliği tedavisinde kullanılan bir ilaç), metilprednizolon (alerji ve