LUSTRAL 50 mg 56 tablet Nedir

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Lustral nedir, Lustral ne için kullanılır, Lustral ne ilacı, Lustral neye yarar, Lustral ne işe yarar, Lustral neye iyi gelir, Lustral kullananlar, Lustral kullanımı, Lustral uygulama, Lustral etkileri, Lustral faydaları bilgilerini içerir.

2.LUSTRAL nedir ve ne için kullanılır?

LUSTRAL tek yüzü çentikli beyaz tablettir. Her tablet etkin madde olarak 50 mg sertraline eşdeğer sertralin HCl içerir. 28 ve 56 tabletlik blisterler ile kullanıma sunulmaktadır.

LUSTRAL, sertralin adlı etkin maddeyi içermektedir ve Seçici Serotonin Gerialım İnhibitörleri (SSGİ’ler) adı verilen, ruhsal çöküntüye (depresyona) veya takıntılı davranışlara karşı etkili olan ilaçlar grubuna dahildir.

LUSTRAL, ruhsal çökkünlük (depresyon), saplantılı-takıntılı bozukluk (obsesif kompulsif bozukluk – [OKB]), panik bozukluğu, duygusal olarak kişiyi etkileyen bir olaydan sonra oluşabilen travma sonrası stres bozukluğu (TSSB), sosyal fobi (kişinin kaygı nedeniyle toplumsal faaliyetlerden kaçınması, içine kapanması), adet dönemi öncesi duygulanım bozukluğu, aşırı huzursuzluk (premenstrüel disforik bozukluk – [PMDB]) tedavilerinde kullanılır.

LUSTRAL uyku ilacı veya sakinleştirici değildir. Doktorunuz hastalığınızı tedavi etmek için bu ilacın uygun olduğuna karar vermiştir.