LOCACORTENE-VIOFORME 30 gr krem Nedir

Vitalis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Locacortene nedir, Locacortene ne için kullanılır, Locacortene ne ilacı, Locacortene neye yarar, Locacortene ne işe yarar, Locacortene neye iyi gelir, Locacortene kullananlar, Locacortene kullanımı, Locacortene uygulama, Locacortene etkileri, Locacortene faydaları bilgilerini içerir.

2.LOCACORTENE-VIOFORME nedir ve ne için kullanılır?

  • LOCACORTENE-VIOFORME etkin madde olarak 1 gram kremde 0.2 miligram flumetazon pivalat ve 30 miligram kliokinol İçerir. LOCACORTENE-VIOFORME’nin etkin maddeleri flumetazon pivalat ve kliokinol çeşitli iltihaplı deri hastalıklarında kullanılan kortİkosteroidler (topikal dermatolojikler) olarak adlandırılan bir İlaç grubuna dahildir.
  • LOCACORTENE-VIOFORME beyaz-açık san renkte, homojen krem olup, 15 gram ve 30 gramlık alüminyum tüplerde kullanıma sunulmaktadır.
  • LOCACORTENE-VIOFORME, çeşitli tipteki mikroorganizmalann neden olduğu aşağıdaki İltihaplı deri hastalıklarının ve ikincil enfeksiyonların geliştiği böcek ısırmaları ve sokmalannda tedavisinde kullanılır:

    -    Seboreik egzama (genellikle derinin yağlı bölümlerinde görülen iltihaplı ve kaşıntılı bir deri hastalığı),

    -    Kontakt egzema (bazı maddelerin deriye doğrudan temas etmesi sonucu ortaya çıkan İltihaplı bir çeşit deri hastalığı),

    -    Atopİk dermatit (kronik, kaşıntılı ve tekrarlayan bir tür deri hastalığı),

    -    Lokalize nörodermatit (sinirsel deri iltihabı),

    -    Pişik,