LEX 20 mg 2 film tablet Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Lex nedir, Lex ne için kullanılır, Lex ne ilacı, Lex neye yarar, Lex ne işe yarar, Lex neye iyi gelir, Lex kullananlar, Lex kullanımı, Lex uygulama, Lex etkileri, Lex faydaları bilgilerini içerir.

2.LEX nedir ve ne için kullanılır?

LEX 20 mg, kavuniçi renkli film kaplı tabletler halindedir. Damla şeklinde bombelidirler ve bir yüzünde “20” yazılıdır. 2, 4 veya 8 tabletlik blister ambalajdadır.

LEX, yetişkin erkeklerde erektil disfonksiyon tedavisi için kullanılan bir ilaçtır. Erektil disfonksiyon, cinsel aktivite için gerekli penis sertleşmesinin sağlanamaması veya sertliğin korunamaması durumudur. LEX’in cinsel aktivite için uygun penis sertleşmesinin sağlanması yeteneğini önemli ölçüde geliştirdiği gösterilmiştir.

LEX, tadalafıl etkin maddesini içeren, fosfodiesteraz tip 5 inhibitörleri olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir. Cinsel uyarıyı takiben LEX, penis içerisindeki kan damarlarının gevşemesine yardımcı olarak kanın penis içerisine akışını sağlar. Bunun sonucunda peniste sertleşme gerçekleşir. Eğer sertleşme sorununuz yoksa LEX yardımcı olmayacaktır.