LEODEX PLUS 60 G jel Nedir

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Leodex Plus nedir, Leodex Plus ne için kullanılır, Leodex Plus ne ilacı, Leodex Plus neye yarar, Leodex Plus ne işe yarar, Leodex Plus neye iyi gelir, Leodex Plus kullananlar, Leodex Plus kullanımı, Leodex Plus uygulama, Leodex Plus etkileri, Leodex Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.LEODEX PLUS nedir ve ne için kullanılır?

LEODEX PLUS sarı renkli, aromatik kokulu, homojen jeldir, etkin madde olarak % 1.25 ala oranında deksketoprofen ve % 0.25 a/a oranında tiyokolşikosid içeren tüpler halindebulunmaktadır.

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid antiinflamatuvar ilaçlar=NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kasspazmları ile ilişkili semptomların (hastalık belirtilerinin) tedavisinde kullanılır.

LEODEX PLUS, aşağıdaki hastalıkların bölgesel tedavisinde ağrı kesici ve iltihap giderici olarak etkilidir:

  • Kireçlenme (osteoartrit), eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğuna neden olan devamlı birhastalık (romatoid artrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kaskirişinin iltihabı (tendinit), kas kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit) ve eklem çevresindekikeselerin iltihabı (bursit) gibi romatizmal hastalıklar,
  • Ezilme ve burkulma gibi yumuşak doku rahatsızlıkları,
  • Ağrı, iltihap ve kas gerginliği ile kendini gösteren kas-iskelet sistem hastalıkları.