LAVENTAIR ELLIPTA 62.5/25 mcg kullanıma hazır inhilasyon tozu. 30 doz Nedir

Biovesta Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Laventair nedir, Laventair ne için kullanılır, Laventair ne ilacı, Laventair neye yarar, Laventair ne işe yarar, Laventair neye iyi gelir, Laventair kullananlar, Laventair kullanımı, Laventair uygulama, Laventair etkileri, Laventair faydaları bilgilerini içerir.

2.LAVENTAIR ELLIPTA nedir ve ne için kullanılır?

LAVENTAİR ELLIPTA iki etkin madde içermektedir: Kronik obstrüktif akciğer hastalığının (KOAH) tedavisi için Umeklidinyum bromür ve Vilantero1. Bu maddelerin her ikisi de bronkodilatörler adı verilen ilaç grubuna dahildir.

ELLIPTA inhalerin kendisi, açık gri renkli plastik bir gövde, kırmızı renkli ağızlık başlığı ve bir doz sayacından oluşmaktadır. Sıyrılabilen bir folyo kapak ile bir folyo tepsi içerisinde ambalajlanmıştır. Tepsi, ambalajdaki nemi azaltmak için nem çekici bir paket içermektedir.

Etkin maddeler, inhaler içerisinde ayrı blister şeritlerde toz halinde bulunmaktadır. Her bir şeritte 30 doz bulunmaktadır; dolayısıyla her bir inhaler 30 doz içermektedir. 90 (3 ambalaj x 30 doz) doz içeren çoklu ticari takdim şekli de mevcuttur.

ı

Umeklidinyum bromür ve Vilanterol solunum yollarının açılmasını sağlamak için birlikte etki ederek akciğerlere hava giriş çıkışını kolaylaştırır. Bu, ciddi, uzun dönemli bir akciğer hastalığı olan ve nefes almada zorluk ile seyreden KOAH’ın semptomlarının iyileşmesine yardımcı olacaktır. LAVENTAİR ELLIPTA düzenli olarak kullanıldığında, hastalığınız ile ilgili nefes alma zorluklarının kontrol edilmesine yardımcı olabilir ve hastalığın günlük yaşamınız üzerindeki etkilerini en aza indirebilir.

LAVENTAİR ELLIPTA ani bir nefessiz kalma ya da nefeste hırıltı atağını iyileştirmek için kullanılmamalıdır.