KWELL-P SHAMPOO Dozu

Aris Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kwell-P dozu, Kwell-P dozaj, Kwell-P doz aşımı, Kwell-P uygulama, Kwell-P kullanım şekli, Kwell-P kullanımı, Kwell-P kullanım süresi, Kwell-P açmı tokmu, Kwell-P nedir, Kwell-P ne için kullanılır, Kwell-P nasıl kullanılır, Kwell-P faydaları, Kwell-P etkileri, Kwell-P günde kaç kez, Kwell-P sabah mı akşam mı, Kwell-P fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Doktor tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde, erişkinler ve çocuklarda (6 aylıktan büyük) tedavi: Kuru saç ve cilt yeterli miktarda Kwell-P Medikal ile ıslatılır. Bit bulaşmış olanbölgelerin Kwell-P ile iyice ıslanması sağlanarak 10 dakika bekletilir. Daha sonra azar azar suilave edilip ovuşturularak şampuanın iyice köpürmesi sağlanır. Su ile iyice durulanır. Ölü bitve yumurtaların temizlenmesi için tarak kullanılabilir. 24 saat içinde iki kereden fazlakullanılmamalıdır. Gerekirse 7-10 gün sonra tekrar uygulanabilir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler Böbrek yetmezliği: Veri yoktur.

Karaciğer yetmezliği: Veri yoktur.

Pediyatrik popülasyon: 6 aylıktan büyük çocuklarda pozolojide belirtilen şekildedir. Geriyatrik popülasyon: Veri yoktur.

Cinsiyet: Veri yoktur.

Doz aşımı ve tedavisi

Yanlışlıkla ilacın içilmesi durumunda gastrik lavaj (mide yıkaması) uygulanmalı ve tıbbi gözetim altında tutulmalıdır.