KURSEPT 30 gr krem Nedir

Orva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kursept nedir, Kursept ne için kullanılır, Kursept ne ilacı, Kursept neye yarar, Kursept ne işe yarar, Kursept neye iyi gelir, Kursept kullananlar, Kursept kullanımı, Kursept uygulama, Kursept etkileri, Kursept faydaları bilgilerini içerir.

2.KURSEPT nedir ve ne için kullanılır?

KURSEPT. haricen kullanıma yönelik bir kremdir. Antiseptik ve Dezenfektanlar -Alüminyum ajanları olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir. Etkin madde olarak. 1 gramında 190 mg alüminyum hidroksiklorit ve 10 mg triklozan içermektedir. Alüminyum hidroksiklorit. terlemeyi önleyici, bakterilere ve mantarlara karşı etkili bir bileşiktir. Triklozan ise bakterilere, bazı maya ve küflere karşı etkili: antimikrobiyal bir maddedir. Triklozan aynca iltihap giderici özelliklere de sahiptir.

KURSEPT. hafif parfüm kokulu, beyaz renkli, bağdaşık (homojen) özelliklerde olup. 30 g krem içeren alüminyum tüplerde bulunmaktadır.

KURSEPT. antimikrobiyal bir etkinin de gerekli görüldüğü her türlü aşırı terlemenin (hiperhidrozis) tedavisinde; özellikle koltuk altı, ayak ve ellerde görülen aşırı terleme ve buna bağlı gelişen koku yayılmasına karşı; ayrıca vücudun kıvnmlı yerlerinde oluşan yüzeysel iltihapların (ıntertrigo) ve yürüyüşe bağlı olarak ayaklarda oluşabilen içi sıvı dolu kabarcıkların önlenmesinde kullanılır.