KENACORT-A ORABASE % 0.1 5 gr pomad {Deva} Dozu

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kenacort dozu, Kenacort dozaj, Kenacort doz aşımı, Kenacort uygulama, Kenacort kullanım şekli, Kenacort kullanımı, Kenacort kullanım süresi, Kenacort açmı tokmu, Kenacort nedir, Kenacort ne için kullanılır, Kenacort nasıl kullanılır, Kenacort faydaları, Kenacort etkileri, Kenacort günde kaç kez, Kenacort sabah mı akşam mı, Kenacort fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Lezyonun üstüne ince bir film tabakası oluşuncaya kadar tüp hafifçe sıkılır (yaklaşık 0,6 cm).
Bazı lezyonları kaplamak için daha fazla bir miktar gerekebilir. En iyi sonucu elde etmek için, lezyonu ince bir film tabakası ile kaplamaya yetecek miktarda kullanılmalıdır.

Uygulama sıklığı ve süresi:

KENACORT -A Orabase Pomad, steroidin gece boyunca lezyonla temas etmesini sağlamak için yatmadan önce uygulanmalıdır. Belirtilerin şiddetine göre, ilacın tercihen yemeklerden sonra günde iki ya da üç defa uygulanması gerekebilir. Eğer yedi gün içinde kayda değer bir iyileşme ya da yenilenme görülmüyorsa, daha ileri tetkik yapılması önerilir.

Uygulama şekli:

İlacı yaymayınız. Bu preparatı yaymaya çalışmak granüler, kaşındırıcı bir his yaratır ve ufalanmaya neden olabilir. Ancak, uygulamadan sonra, düzgün, kaygan bir film oluşur.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler

Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Böbrek ve karaciğer yetmezliği olan hastalarda

KENACORT-A Pomad kullanımı araştırılmamıştır.

Pediyatrik popülasyon: KENACORT-A Orabase Pomad’ın çocuklarda uzun süreli kullanımı sistemik absorpsiyona ve sistemik etkilerin oluşmasına neden olabilir.

Geriyatrik popülasyon: KENACORT-A Orabase Pomad’ın yaşlılarda kullanımı

Doz aşımı ve tedavisi

KENACORT -A Orabase Pomad ile doz aşımı ve tedavisi ile ilgili bilgi bulunmamaktadır.