KALMOSAN 100 ml losyon Uyarılar

Kurtsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kalmosan uyarılar, Kalmosan zararları, Kalmosan önlemler, Kalmosan riskler, Kalmosan yan etkisi, Kalmosan alerji, Kalmosan alkol, Kalmosan hamileler, Kalmosan emzirme, Kalmosan araç kullanımı, Kalmosan fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Difenhidramin içeren ürünler, kabarmış ve sulanmış lezyonlarda, geniş vücut alanları üzerinde uygulanmamalı, önerilenden daha sık ve Difenhidramin içeren başka ilaçlarla (dahilen ve haricen) kullanılmamalıdır. İki yaşından küçük çocuklarda doktor denetimi altında kullanılmalıdır.İlacın göz ile temasında kaçınılmalıdır. Doktorunuza sormadan, suçiçeği ve kızamıktan, difenhidramin içeren ürünlerle birlikte kullanmayınız. İlacın göz temasından kaçınılmalıdır. Doktorunuza sormadan, Su çiçeği ve kızamıkta difenhidramin içeren ürünlerle birlikte kullanmayınız. Doktora danışmadan kullanılmamalıdır. X-Ray uygulamaları öncesinde sürülmemelidir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Difenhidramin hidroklorür'ün topikal kullanımının araç ve makine kullanımı üzerinde bir etkisi olduğuna dair bir bilgiye rastlanmamıştır.