JEVITY 500 ml asmaya hazır şişe Kullanımı

Abbott Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

KULLANMADAN ÖNCE İYİCE ÇALKALAYINIZ.

Kullanmadan hemen önce açınız. Açıldıktan sonra buzdolabında kapağı kapatılarak saklanmalı ve 24 saat içinde kullanılmalıdır. Kullanılmayan kısım atılmalıdır. Açılmamış şişeler oda sıcaklığında (15°C-25°C) saklanmalı ve uzun süre ışığa maruz bırakılmamalıdır. Koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır.

Oral Beslenme:

Jevity tam beslenme amacıyla tek başına kullanılabilir veya beslenme desteği olarak yemekle veya yemek aralarında verilebilir.

Tüple Beslenme:

Uygulamaya başlarken akış hızı ve hacim hastanın durumuna ve toleransına göre ayarlanır. İlave sıvı gereksinimleri su verilerek karşılanmalıdır. Hazırlama ve uygulama esnasında ürünün kontamine olmasını önlemek için dikkat edilmelidir.

Jevity, tıbbi gözetim altında tek başına veya ek besin kaynağı olarak kullanıma uygun bir üründür. Doktor veya diyetisyen tarafından önerilmedikçe çocuklarda kullanılmaz. Gluten içermez. Eser miktarda laktoz içerir. Galaktozemide kullanılmaz. Parenteral kullanım için değildir. Jevity bileşenlerinden herhangi birine karşı bilinen aşırı duyarlılığı olan bireylerde ve inek sütü proteinlerine alerjisi olan kişilerde kullanılmamalıdır.

Jevity ile ilgili diğer bilgiler