IPRALEV 20/50 mcg inhilasyon için ölçülü dozlu aerosol 200 doz Nedir

Salutis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ipralev nedir, Ipralev ne için kullanılır, Ipralev ne ilacı, Ipralev neye yarar, Ipralev ne işe yarar, Ipralev neye iyi gelir, Ipralev kullananlar, Ipralev kullanımı, Ipralev uygulama, Ipralev etkileri, Ipralev faydaları bilgilerini içerir.

2.IPRALEV nedir ve ne için kullanılır?

İPRALEV, etkin madde olarak 20 mcg ipratropium bromüre eşdeğer 21 mcg ipratropium bromür monohidrat ve 50 mcg levosalbutamole eşdeğer 60,235 mcg levosalbutamol sülfat içerir.

İPRALEV 20/50 mcg inhalasyon için 200 dozluk sprey aerosol tüplerde bulunur ve 1 adet inhaler içermektedir.

İpratropium bromür bronkodilatörler (bronş genişleticiler) olarak adlandırılan bir grup ilaca dahildir.

Levosalbutamol, bronkodilatörler (bronş genişleticiler) adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir. Levosalbutamol, akciğerlerdeki hava yollarının duvarlarında bulunan kasları gevşeterek genişlemelerine yol açar.

İPRALEV, kronik bronşit (bronşların iç yüzeyini örten mukozanın kronik iltihabı), amfızem (akciğerlerin, hava peteklerinin çeperlerinin hasara uğraması nedeniyle anormal olarak genişlemesi) dahil olmak üzere kronik tıkayıcı (obstruktif) akciğer hastalığı ve astım gibi geri dönüşümlü tıkayıcı hava yolu hastalığı olan yetişkinlerde, ergenlerde ve çocuklarda (6 yaş ve üzeri) kullanılır.