IBURAMIN COLD 24 kapsül Nedir

Berko Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Iburamin Cold nedir, Iburamin Cold ne için kullanılır, Iburamin Cold ne ilacı, Iburamin Cold neye yarar, Iburamin Cold ne işe yarar, Iburamin Cold neye iyi gelir, Iburamin Cold kullananlar, Iburamin Cold kullanımı, Iburamin Cold uygulama, Iburamin Cold etkileri, Iburamin Cold faydaları bilgilerini içerir.

2.IBURAMIN COLD nedir ve ne için kullanılır?

İBURAMIN COLD, pilfer-proof HDPE kapaklı, desikant kapsül içeren HDPE şişede 24 kapsül olarak pazarlanmaktadır. Bir kapsül; ibuprofen 200 mg, psödoefedrin hidroklorür 30 mg ve klorfeniramin maleat 2 mg içerir.

Klorfeniramin vücutta doğal histamini azaltan antihistaminik bir ajandır. Histamin hapşırık, kaşıntı, gözlerde sulanma ve burnun akmasına neden olur. İbuprofen non steroid antiinflamatuar ilaç grubundandır. İbuprofen vücutta ağrı ve inflamasyona sebep olan hormonları azaltır. Psödoefedrin nazal pasajlardaki kan damarlarını büzen dekonjestan bir maddedir. Genişleyen kan damarları burun tıkanıklığına sebep olur. Klorfeniramin, ibuprofen, psödoefedrin kombinasyonu soğuk algınlığının sebep olduğu hapşırık, kaşıntı, gözlerde sulanma, burnun akıntısı, burun ve sinüs tıkanıklığı, öksürük, ağrı ve ateşin tedavisinde kullanılır.

* *