HUMALOG MIX 50 KWIKPEN 100IU/ml SC kullanıma hazır sus.içeren enj.kalemi (5 enjeksiyon kalemi) Nedir

Lilly Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Humalog Mix nedir, Humalog Mix ne için kullanılır, Humalog Mix ne ilacı, Humalog Mix neye yarar, Humalog Mix ne işe yarar, Humalog Mix neye iyi gelir, Humalog Mix kullananlar, Humalog Mix kullanımı, Humalog Mix uygulama, Humalog Mix etkileri, Humalog Mix faydaları bilgilerini içerir.

2.HUMALOG MIX nedir ve ne için kullanılır?

HUMALOG MIX50 KWIKPEN beyaz, steril bir süspansiyondur.

HUMALOG MIX50 KWIKPEN kutusunda 3 ml'lik 5 adet kullanıma hazır kalem bulunur.

Kullanıma hazır kalemleriniz içindeki HUMALOG MIX50 ile piyasada ayrı olarak satılan HUMALOG MIX50 kartuşlar aynıdır.

Kalem sadece kartuşu içinde muhafaza eden bir yapıdır. Kalem boşaldığında tekrar kullanamazsınız.

HUMALOG M1X50 KWIKPEN şeker hastalığını (diyabeti) tedavi etmek için kullanılan hazır bir süspansiyon karışımıdır. Etkin maddesi insülin lisprodur. HUMALOG M1X50 KWIKPEN içindeki %50 insülin lispro suda çözünmüş haldedir ve bu ilaçtaki insülin molekülü bir parça değiştirilmiş olduğundan normal insan insülininden daha hızlı etki eder. HUMALOG MIX50 KW1KPEN içindeki %50 insülin lispro ise protamin sülfatla birlikte süspansiyon halde olduğundan etkisi daha uzundur.

Eğer pankreasınız kanınızdaki şeker düzeyinizi kontrol edecek kadar insülin üretmezse şeker hastalığı (diyabet) oluşur. HUMALOG M1X50 KWIKPEN sizin kendi insülininizin yerine geçer ve uzun dönemde kan şekeri kontrolü için kullanılır. HUMALOG MIX50 KWIKPEN çok hızlı etki gösterir ve insan insülinine göre etkisi daha uzundur.

HUMALOG MIX50 KV/lKPEN'i normal olarak yemekten önceki 15 dakika içinde kullanmalısınız.

Doktorunuz size HUMALOG MIX50 KWIKPEN ile birlikte uzun etkili bir insülin de kullanmanızı söyleyebilir.

Her farklı tür insülin için ayrı kullanma talimatı bulunmaktadır. Doktorunuz size söylemeden insülininizi değiştirmeyiniz. İnsülininizi değiştirirseniz çok dikkatli olunuz.