HUMALOG MIX 50 100IU/ml süspansiyon içeren kartuş(3 ml/5 kartuş) Saklanması

Lilly Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Humalog Mix saklanması, Humalog Mix muhafazası, Humalog Mix soğuk, Humalog Mix nem, Humalog Mix karanlık, Humalog Mix ambalaj, Humalog Mix çocuklardan saklanması, Humalog Mix son kullanma tarihi, Humalog Mix firması, Humalog Mix kullanma talimatı, Humalog Mix üretici firma bilgilerini içerir.

5.HUMALOG MIX'in saklanması

HUMALOG MIX50'yi çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

İlk kullanıma kadar HUMALOG MIX50'yi (2°C-8°C) arasında buzdolabında saklayınız. Dondurmayınız. Donmuş ürünleri çözüp kullanmayınız. Kullanmaya başladığınız HUMALOG MIX50'yi oda sıcaklığında (30°C'nin altında) 28 güne kadar saklayabilirsiniz. Kullandığınız kullanıma hazır kaleminizi buzdolabında saklamayınız. Aşırı sıcak ve direkt güneş ışığı altında bırakmayınız.

Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra HUMALOG MIX'i kullanmayınız.

Kartuşların sık sık kontrol edilmesi ve içinde topaklar varsa ya da beyaz parçacıklar kartuşun dibi ya da duvarına yapışarak donuk bir görünüm oluşturuyorsa HUMALOG MIX50'nin kullanılmaması gerekir. Yapacağınız her enjeksiyondan önce kontrol ediniz.

Eğer üründe ve/veya ambalajında bozukluklar fark ederseniz HUMALOG MIX'i kullanmayınız.

Çevreyi korumak amacıyla kullanmadığınız HUMALOG MIX50'yi şehir suyuna veya çöpe atmayınız. Bu konuda eczacınıza danışınız.

Ruhsat Sahibi:

Lilly İlaç Ticaret Limited Şirketi Kuşbakışı cad. Rainbow Plaza No: 4 Kat:3 34662 Altunizade - İstanbul Tel : 0 216 554 00 00 Faks: 0 216 474 71 99

Üretici:

Lilly France S.A.S. Rue de Colonel Lilly, 67604 Fegersheim, Fransa