HUMALOG MIX 25 KWIKPEN 100IU/ml SC kullanıma hazır sus.içeren enj.kalemi (5 enjeksiyon kalemi) Nedir

Lilly Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Humalog Kwikpen nedir, Humalog Kwikpen ne için kullanılır, Humalog Kwikpen ne ilacı, Humalog Kwikpen neye yarar, Humalog Kwikpen ne işe yarar, Humalog Kwikpen neye iyi gelir, Humalog Kwikpen kullananlar, Humalog Kwikpen kullanımı, Humalog Kwikpen uygulama, Humalog Kwikpen etkileri, Humalog Kwikpen faydaları bilgilerini içerir.

2.HUMALOG MIX nedir ve ne için kullanılır?

HUMALOG MIX25 KNVIKPEN beyaz, steril bir süspansiyondur.

HUMALOG MIX25 KVVIKPEN kutusunda 3 ml'lik 5 adet kullanıma hazır kalem bulunur.

Kullanıma hazır kalemleriniz içindeki HUMALOG MIX25 ile piyasada ayrı olarak satılan HUMALOG MIX25 kartuşlar aynıdır.

Kalem sadece kartuşu içinde muhafaza eden bir yapıdır. Kalem boşaldığında tekrar kullanamazsınız.

HUMALOG MIX25 KVVIKPEN şeker hastalığını (diyabeti) tedavi etmek için kullanılan hazır bir süspansiyon karışımıdır. Etkin maddesi insülin lisprodur. HUMALOG MIX25 KWIKPEN içindeki %25 insülin lispro suda çözünmüş haldedir ve bu ilaçtaki insülin molekülü bir parça değiştirilmiş olduğundan normal insan insülininden daha hızlı etki eder. HUMALOG MIX25 KVVIKPEN içindeki %75 insülin lispro ise protamin sülfatla birlikte süspansiyon halde olduğundan etkisi daha uzundur.

Eğer pankreasınız kanınızdaki şeker düzeyinizi kontrol edecek kadar insülin üretmezse şeker hastalığı (diyabet) oluşur. HUMALOG MIX25 KV/IKPEN sizin kendi insülininizin yerine geçer ve uzun dönemde kan şekeri kontrolü için kullanılır. HUMALOG M!X25 KWIKPEN çok hızlı etki gösterir ve insan insülinine göre etkisi daha uzundur.

HUMALOG MIX25 KWIKPEN'i normal olarak yemekten önceki 15 dakika içinde kullanmalısınız.

Doktorunuz size HUMALOG MIX25 KVVIKPEN ile birlikte uzun etkili bir insülin de kullanmanızı söyleyebilir.

Her farklı tür insülin için ayrı kullanma talimatı bulunmaktadır. Doktorunuz size söylemeden insülininizi değiştirmeyiniz. İnsülininizi değiştirirseniz çok dikkatli olunuz.