GYREX 300 mg 60 film tablet Nedir

Berksam Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gyrex nedir, Gyrex ne için kullanılır, Gyrex ne ilacı, Gyrex neye yarar, Gyrex ne işe yarar, Gyrex neye iyi gelir, Gyrex kullananlar, Gyrex kullanımı, Gyrex uygulama, Gyrex etkileri, Gyrex faydaları bilgilerini içerir.

2.GYREX nedir ve ne için kullanılır?

• GYREX, 30 ve 60 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. Tabletler, beyaz renkli, oblong,

bombeli, bir yüzünde "Q300" logosu bulunan film kaplı tabletler şeklindedir.

• GYREX, etkin maddesi ketiapin olan, antipsikotikler (psikiyatrik hastalıklarının

tedavisinde kullanılan ilaçlar) olarak adlandırılan ilaç grubuna ait bir ilaçtır.

Bu grup ilaçlar aşağıdaki gibi belirli psikiyatrik hastalıkların tedavisinde etkilidir:

• Halüsinasyonlar (açıklanamayan sesler duymak gibi), garip ve korkutan düşünceler, davranış ve düşünce değişiklikleri ve zihin karışıklığı durumları,

• Aşırı coşkulu veya heyecanlı duygu durumu. Bu duygu durumundaki kişiler; uykuya her zamankinden daha az ihtiyaç duyduklarını, daha konuşkan olduklarını, düşüncelerin veya fikirlerin hızla akıp geçtiğini fark edebilir. Bu kişiler alışılmadık derecede gergin olabilirler.

• Kederli duygu durumu. Bu duygu durumundaki kişiler karamsarlık, suçluluk, enerji kaybı, iştah azalması ve/veya uykusuzluk hissedebilirler.

Doktorunuz kendinizi daha iyi hissettiğinizde de, belirtilerin tekrarlanmasını önlemek için, size GYREX vermeye devam edebilir.

Bir yakınınıza veya arkadaşınıza bu belirtilerden rahatsızlık duyduğunuzu söylemeniz ve onlardan bu kullanma talimatını okumasını istemeniz faydalı olabilir. Onlardan, belirtilerinizin kötüye gittiğini düşünüyorlarsa veya davranışlarınızdaki diğer değişikliklerden endişe duyuyorlarsa, bunu size söylemelerini isteyebilirsiniz.