GYNOFERRO SANOL 30 kapsül {Melusin} Nedir

Melusin Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gynoferro nedir, Gynoferro ne için kullanılır, Gynoferro ne ilacı, Gynoferro neye yarar, Gynoferro ne işe yarar, Gynoferro neye iyi gelir, Gynoferro kullananlar, Gynoferro kullanımı, Gynoferro uygulama, Gynoferro etkileri, Gynoferro faydaları bilgilerini içerir.

2.GYNOFERRO SANOL nedir ve ne için kullanılır?

• GYNO FERRO SANOL demir yetersizliğinde kullanılan bir demir ilacıdır (antianemik).

• GYNO FERRO SANOL, gri-kahverengimsi, enterik kaplı pelletler ve sarımsı-portakal rengi mini tablet içeren, şeffaf kırmızımsı pembe gövdeli bir kapsüldür. Her bir kutuda 30 adet kapsül vardır.

• GYNO FERRO SANOL kansızlık gelişip gelişmemesine bakılmaksızın gizli ve açık-belirgin demir eksikliğinde, özellikle gebelik ve emzirme döneminde beslenme yetersizliğinde görülen demir eksikliği anemisinde (kansızlık), çocuklukta, gebelik ve laktasyonda, diyetle düşük demir alımı olan kişilerde, akut ve kronik kan kaybında görülen demir eksikliği anemisinde, anemi ile birlikte olan veya olmayan demir eksikliği tedavisinde ve özellikle hamilelik ve emzirme dönemindeki, demir, folik asit ve vitamin B12 desteği olmak üzere değişik kökenli demir eksiklikleri ile, demir eksikliği anemisinin tedavisi ve profilaksisinde kullanılır.