GRAZAX 75 SQ-T oral liyofilizat 100 tablet Nedir

Alk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Grazax nedir, Grazax ne için kullanılır, Grazax ne ilacı, Grazax neye yarar, Grazax ne işe yarar, Grazax neye iyi gelir, Grazax kullananlar, Grazax kullanımı, Grazax uygulama, Grazax etkileri, Grazax faydaları bilgilerini içerir.

2.GRAZAX nedir ve ne için kullanılır?

GRAZAX bir çim poleni alerjen ekstraktı içermektedir ve bir yüzü baskılı beyaz ya da beyaza yakın yuvarlak oral liyofılizatlar (hızlı çözünen tablet) halindedir. 30 ya da 100 adet oral liyofılizat içeren ambalajlar halinde kullanıma sunulmuştur.

GRAZAX, yetişkin ve çocuklarda (5 yaş ve üstü) çim poleninin sebep olduğu rinit (burunda nezle benzeri semptomlar) ve konjuktivit (gözlerde iltihap) tedavisinde kullandır. GRAZAX alerji hastalığınızın seyrini çim polenine karşı bağışıklık toleransınızı arttırarak değiştirir.

Tedavi edilecek çocuklar, çocuklardaki alerjik hastalıkların tedavisi konusunda deneyimli doktorlar tarafından, tedavi edilmelidir.

Doktorunuz alerji belirtilerinizi değerlendirecek ve GRAZAX’ın tedavinizde kullanılabilirliğine karar vermek için deri üzerinde olmak üzere bir test yapacaktır (prick testi) ya da kan örneğinizi alacaktır.

İlk oral liyofılizatı tıbbi gözetim altında almanız önerilir (20-30 dakika). Bu, her hastanın tedaviye hassasiyetini değerlendirmek için bir önlemdir ve sizde oluşabilecek yan etkileri doktorunuza bildirme olanağı sağlar.