GLIFIX PLUS 15/1000 mg 30 film kaplı tablet Nedir

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Glifix Plus nedir, Glifix Plus ne için kullanılır, Glifix Plus ne ilacı, Glifix Plus neye yarar, Glifix Plus ne işe yarar, Glifix Plus neye iyi gelir, Glifix Plus kullananlar, Glifix Plus kullanımı, Glifix Plus uygulama, Glifix Plus etkileri, Glifix Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.GLIFIX PLUS nedir ve ne için kullanılır?

GLİFİX PLUS, pioglitazon ve metformin içerir. GLİFİX PLUS şeker hastalığının tedavisinde kullanılan bir ilaç olup insüline bağlı olmayan şeker hastalığının (tip 2 diabetes mellitus) tedavisinde kullanılır. Tip 2 diabetes mellitus yetişkinlikte özellikle çok kilo alınması ve vücudun yeterli derecede insülin (kan şekerini kontrol eden hormon) üretememesi veya etkili bir şekilde insülini kullanamaması sonucu oluşmaktadır.

GLİFİX PLUS yalnızca diğer diyabet hastalığı ilaçları ile kontrol altına alınamayan hastalarda tek başına veya diğer diyabet ilaçları ile birlikte kullanılır.

GLİFİX PLUS 30, 60 ve 90 adet beyaz renkli, oblong, bikonveks film kaplı tablet içeren Alu-Alu ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır.

Doktorunuz GLİFİX PLUS tedavisinin yeterliliğini kullanmaya başlamanızdan 3-6 ay sonra kontrol edecektir.

GLİFİX PLUS tip 2 şeker hastalığı (diyabet) bulunan hastalarda vücudun kendi ürettiği insülini daha iyi kullanılmasını sağlayarak, kandaki şeker seviyesini kontrol etmeye yardımcı olur.