GEMYSETIN SUKSINAT 1 gr IM/IV liyofilize enjektabl 1 flakon Nedir

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gemysetin nedir, Gemysetin ne için kullanılır, Gemysetin ne ilacı, Gemysetin neye yarar, Gemysetin ne işe yarar, Gemysetin neye iyi gelir, Gemysetin kullananlar, Gemysetin kullanımı, Gemysetin uygulama, Gemysetin etkileri, Gemysetin faydaları bilgilerini içerir.

2.GEMYSETIN SUKSINAT nedir ve ne için kullanılır?

• GEMYSETİN SÜKSİNAT, etkin madde olarak her bir flakonda 1 g Kloramfenikol’e eşdeğer 1.377g Kloramfenikol Sodyum Süksinat içermektedir.

• GEMYSETİN SÜKSİNAT Antienfektifler (Sistemik), Sistemik Antibakteriyeller alt sınıfında Amfenikoller olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

• GEMYSETİN SÜKSİNAT, krem-beyaz renkte liyofilize kütle (toz) içeren flakondan oluşmaktadır. Kullanım sırasında, toz flakon içeriği 6 mL enjeksiyonluk su içeren ampul ile sulandırılır. Her bir karton kutu; 1 adet flakon ve 1 adet çözücü ampul içermektedir.

• GEMYSETİN SÜKSİNAT tifo, menenjit (beyin zan iltihabı) gibi şiddetli enfeksiyonlann tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. GEMYSETİN SÜKSİNAT, oral kloramfenikolün kullanılmadığı durumlarda veya kanda daha yüksek miktarda ilaç olması gerektiğinde kullanılır.

• Kloramfenikol bakterilerin büyüme ve çoğalması için gerekli besini oluşturmasını önler. Zamanla, bakteri sayısı düşer ve enfeksiyon kontrol altına alınır.