GEMKO 1000 mg IV inf. için liyofilize toz içeren flakon Endikasyonları

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gemko endikasyonları, Gemko tedavisi, Gemko ne işe yarar, Gemko neye yarar, Gemko ne için kullanılır, Gemko nedir, Gemko faydaları, Gemko ne ilacı, Gemko ne zaman kullanılır, Gemko kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Over Kanseri: GEMKO karboplatinle kombine olarak, platin ya da taksan tedavisine dirençli, tekrarlayan over kanseri tedavisinde endikedir.

Meme kanseri: GEMKO’nun paklitaksel ile kombinasyonu, klinik olarak kontrendike olmadıkça antrasiklin içeren kemoterapinin ardından nükseden metastatik meme kanseri hastalarında endikedir.

Küçük hücreli dışı akciğer kanseri: GEMKO sisplatin ile kombine olarak, operasyon yapılamayan, lokal olarak ileri seviyedeki yada metastatik küçük hücreli dışı akciğer kanserli hastaların ilk aşama tedavisinde endikedir. Sisplatinin kontrendike olduğu hastalarda tek başına ya da sitotoksik ilaçlarla kullanılabilir.

Pankreas kanseri: GEMKO, lokal olarak ileri seviyedeki yada metastatik pankreas adenokarsinomlu hastaların ilk aşama tedavisinde endikedir. GEMKO 5-FU’e dirençli pankreas kanseri hastalarında da endikedir.