GADODIEM 287 mg/ml IV enjeksiyon için çözelti içeren 10 ml 1 flakon Nedir

Biem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gadodiem nedir, Gadodiem ne için kullanılır, Gadodiem ne ilacı, Gadodiem neye yarar, Gadodiem ne işe yarar, Gadodiem neye iyi gelir, Gadodiem kullananlar, Gadodiem kullanımı, Gadodiem uygulama, Gadodiem etkileri, Gadodiem faydaları bilgilerini içerir.

2.GADODIEM nedir ve ne için kullanılır?

Bu ilaç sadece tanı içindir.

GADODİEM, beyin veya omurganın, ayrıca, tüm vücudun (baş ve boyun bölgesi, kalp dahil toraks boşluğu, kollar ve bacaklar, kann boşluğundaki prostat, mesane, pankreas ve karaciğer organları, böbrekler, kadınlarda meme, kas-iskelet sistemi ve kan damarları gibi) Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) tekniği ile tetkiki için kullanılan bir üründür.

GADODİEM, gri renkli kauçuk tıpa üzerinde, mavi renkli Alu-PP flip-off kapak ile kapatılmış, 1 adet renksiz tip I cam flakon içeren karton kutuda takdim edilmekte olup 10, 15 ve 20 mL’lik ambalaj büyüklüklerinde kullanıma sunulmaktadır.

GADODİEM bazı tıbbi durumların daha açık şekilde görülmesine yardımcı olabilir. Bu, doktorun bu durumları daha kolay anlamasına ve incelemesine yardımcı olur. Böylece tanı koymak için daha fazla bilgi sağlanabilir.