FUGGY 15 gr krem Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Fuggy nedir, Fuggy ne için kullanılır, Fuggy ne ilacı, Fuggy neye yarar, Fuggy ne işe yarar, Fuggy neye iyi gelir, Fuggy kullananlar, Fuggy kullanımı, Fuggy uygulama, Fuggy etkileri, Fuggy faydaları bilgilerini içerir.

2.FUGGY nedir ve ne için kullanılır?

FUGGY, ağır iltihabi veya ekzemalarla birlikte seyreden (örneğin ellerde, parmak araları, kasık ve genital bölgelerde) derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının başlangıç veya ara tedavisi için kullanılır.

FUGGY’nin ambalaj büyüklüğü 15g ve 30 g’dır ve lg FUGGY 10 mg (% 1) izokonazol nitrat ve 1 mg (% 0,1) diflukortolon valerat etkin maddelerini içerir.

İzokonazol nitrat; derinin yüzeysel mantar hastalıklarının tedavisi için kullanılır. Birçok mikroba karşı etkilidir; dermofıtlere, mayalara, maya benzeri mantarlara {pitriyasis versicolor 'a neden olan organizmalar da dahil), küflere ayrıca kırmızı, kahverengi lekelerle belirgin bulaşıcı bir deri hastalığı olan Erylhrasma’ya sebep olan organizmalara karşı da etkilidir.

Diflukortolan valerat; derinin iltihabi ve alerjik durumlarında iltihabı önler ve kaşıntı, yanma, sızı gibi şikayetleri giderir.