FITO krem 40 gr Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Fito Krem nedir, Fito Krem ne için kullanılır, Fito Krem ne ilacı, Fito Krem neye yarar, Fito Krem ne işe yarar, Fito Krem neye iyi gelir, Fito Krem kullananlar, Fito Krem kullanımı, Fito Krem uygulama, Fito Krem etkileri, Fito Krem faydaları bilgilerini içerir.

FİTO nedir ve ne için kullanılır ?

FİTO, 40 gramlık tüpte sunulan beyaz, yumuşak bir kremdir. Etkin madde olarak 6 g Triticum Vulgare sulu ekstresi ve 0.4 g etilenglikol monofenil eter içerir.

FİTO, cilt hücrelerinin yenilenmesini gerektiren deri dokusu rahatsızlıklarının bölgesel tedavisinde kullanılır.

Ciltte şekil bozukluğu yaratan değişimlerde ve yaralarda; (varikoz ülserleri, radyodermatit, fistüller, uzun süre yatakta yatmaya bağlı oluşan cilt yaralarında, çatlaklarında, sünnet, epizyotomi gibi ameliyat sonrası dönemde yara iyileşmesinde)

Ekzama ve sedef benzeri belirtilerde; (Eritrodermik olgular, dermatoz, alerjik kaşıntılar)

Her derecedeki yanık; kapanmayan yaralar; mesleki nedenlerin yol açtığı cilt rahatsızlıkları, soğuk nedeniyle oluşan çatlaklar

Cilt dokusunun yenilenmesi işleminin değişik nedenlere bağlı olarak yavaşladığı ya da değiştiği olgularda (yaşlılık, çeşitli kozmetiklerin oluşturduğu lezyonlar, karın çatlakları ve meme başı çatlakları) kullanılır.