ENAPRIL PLUS 20 tablet Nedir

Sandoz Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Enapril Plus nedir, Enapril Plus ne için kullanılır, Enapril Plus ne ilacı, Enapril Plus neye yarar, Enapril Plus ne işe yarar, Enapril Plus neye iyi gelir, Enapril Plus kullananlar, Enapril Plus kullanımı, Enapril Plus uygulama, Enapril Plus etkileri, Enapril Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.ENAPRIL PLUS nedir ve ne için kullanılır?

Enapril maleat anjiyotensin dönüştürücü enzim inhibitörleri grubundan bir etkin maddedir ve kan damarlarınızı genişleterek tansiyonunuzun düşmesine yardımcı olur.

Hidroklorotiazid, diüretikler (idrar söktürücüler) grubundan bir etkin maddedir ve idrar miktarını artırarak tansiyonunuzun düşmesine yardımcı olur.

ENAPRİL PLUS enalapril ve hidroklorotiazidin bir kombinasyonunu içerir ve tek başına enalaprilin etkili olmadığı durumlarda yüksek tansiyon tedavisinde kullanılır.

Doktorunuz aynı dozlarda enalapril ve hidroklorotiazidi ayrı ayrı vermek yerine ENAPRİL PLUS da reçete edebilir. ENAPRİL PLUS yüksek tansiyonda başlangıç tedavisi için uygun değildir.

ENAPRİL PLUS, beyaz renkli, yuvarlak, bir yüzü çentikli düz tabletler görünümünde olup 20 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.