DUXALTA 60 mg 28 kapsül { Ali Raif } Nedir

Ali Raif Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Duxalta nedir, Duxalta ne için kullanılır, Duxalta ne ilacı, Duxalta neye yarar, Duxalta ne işe yarar, Duxalta neye iyi gelir, Duxalta kullananlar, Duxalta kullanımı, Duxalta uygulama, Duxalta etkileri, Duxalta faydaları bilgilerini içerir.

2.DUXALTA nedir ve ne için kullanılır?

DUXALTA, opak açık yeşil gövdeli ve opak lacivert kapaklı, “1” büyüklüğünde, sert jelatin kapsüllerin içinde beyaz renkli pelletlerdir. DUXALTA, 28 kapsüllük Al/PVC-PVDC blisterler ambalajlarda kullanıma sunulur.

DUXALTA duloksetin etkin maddesini içeren bir ilaçtır. DUXALTA sinir sistemindeki serotonin ve noradrenalin seviyelerini artırır.

DUXALTA size (yetişkinlere),

  • Depresyon,
  • Diyabete bağlı nöropatik ağn (sinir hasarıyla oluşan diyabete bağlı nöropatik ağrı bıçak saplanır gibi, iğne batması ve sızı şeklinde, zonklayıcı ve elektrik çarpması gibi kavramlarla tanımlanan ağrının tıp dilindeki karşılığıdır. Ağrının olduğu bölgede his kaybı görülebilir veya sıcak, soğuk, basınç, dokunma gibi uyarılar ağn hissine neden olabilir.),
  • Genel anksiyete bozukluğu (genel anksiyete bozukluğu, sürekli endişeli ve sinirli hissetme halidir.),
  • Fibromiyalji (fibromiyalji özellikle sırt, boyun ve omuzlarda belirgin olmak üzere tüm vücutta görülebilen ve halsizliğin de eşlik edebildiği ağn ile karakterize bir kas-iskelet sistemi rahatsızlığıdır.),
  • Kronik ağrı (kemik, eklem veya kaslarda hissedilen kronik ağn, devamlı hissedilen, nükseden gerilme hissi, ağrı ve/veya sertliktir.)
  • diye adlandınlan hastalıklann tedavisi için verilmiş bulunmaktadır.

    DUXALTA, depresyonu veya anksiyetesi olan kişilerin çoğunda iki hafta içinde etkisini göstermeye başlar, ancak kendinizi daha iyi hissedene kadar geçen bu süre 2-4 hafta kadar da olabilir. Kendinizi daha iyi hissettiğiniz dönemde de depresyonunuzun ve anksiyetenin tekrarlamasını önlemek için doktorunuz size DUXALTA vermeye devam edebilir.