DOXEL READY 20 mg/1 ml IV inf. için kon. çöz. içeren flakon Endikasyonları

Mustafa Nevzat Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Doxel Ready endikasyonları, Doxel Ready tedavisi, Doxel Ready ne işe yarar, Doxel Ready neye yarar, Doxel Ready ne için kullanılır, Doxel Ready nedir, Doxel Ready faydaları, Doxel Ready ne ilacı, Doxel Ready ne zaman kullanılır, Doxel Ready kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Meme kanseri

DOXEL READY antrasiklin ve siklofosfamid ile eş zamanlı kombinasyon halinde veya ardışık olarak, öpere edilebilir nod-pozitif meme kanseri olan ve tümör büyüklüğü 2 cm veüzerinde olan öpere edilebilir nod-negatif meme kanseri olan hastaların adjuvan tedavisindeendikedir.

Erken evre meme kanseri konusunda uluslararası düzeyde yerleşik kriterlere göre öpere edilebilir nod-negatif meme kanserli hastalarda adjuvan tedavi kemoterapiye uygun hastalarlasınırlıdır (Bkz. Bölüm 5.1 Farmakodinamik Özellikler).

DOXEL READY doksorubisin ile kombine olarak, daha önce sitotoksik tedavi almamış olan, lokal olarak ilerlemiş veya metastatik meme kanseri hastalarının birinci basamak tedavisindeendikedir.

DOXEL READY, daha önceki kemoterapisi başarılı olmayan, lokal olarak ilerlemiş veya metastatik meme kanseri hastalarının tedavisinde endikedir. Daha önceki kemoterapiantrasiklin veya alkilleyici ajan içermelidir.

DOXEL READY, trastuzumab ile kombinasyon halinde, daha önce metastatik hastalık için kemoterapi almamış aşırı eksprese HER-2 tümörlü metastatik meme kanseri hastalarınıntedavisinde endikedir.

DOXEL READY ile kapesitabin kombinasyonu daha önceki sitotoksik kemoterapisi başarılı olmayan, lokal olarak ilerlemiş veya metastatik meme kanseri hastalarının tedavisindeendikedir. Daha önceki tedavi antrasiklin içermelidir.

Küçük hücreli olmayan akciğer kanseri

DOXEL READY sisplatin ile kombine olarak, rezeke edilemeyen, lokal olarak ilerlemiş veya metastatik küçük hücreli olmayan akciğer kanseri bulunan, bu hastalık için daha öncekemoterapi almamış hastaların tedavisinde endikedir.

DOXEL READY, daha önceki kemoterapisi başarılı olmayan, lokal olarak ilerlemiş veya metastatik küçük hücreli olmayan akciğer kanseri olan platin bazlı tedaviye yanıtsız hastalarıntedavisinde endikedir.

Över kanseri

DOXEL READY, epitelyal över kanserinin birinci basamak tedavisinde platin grubu ile kombine olarak kullanılır.

DOXEL READY platine sensitif veya platine refrakter nüks över kanserlerinde endikedir. Baş-boyun kanseri

DOXEL READY lokal ileri, rekürren ve metastatik baş-boyun kanserlerinin tedavisinde endikedir.

Prostat kanseri

DOXEL READY, prednison veya prednisolon ile kombinasyon halinde, hormona refrakter metastatik prostat kanseri olan hastaların tedavisinde endikedir.

Mide adenokarsinomu

DOXEL READY, sisplatin ve 5-florourasil ile kombinasyon halinde, metastatik gastroözofageal kavşak adenokarsinomu dahil olmak üzere metastatik mide adenokarsinomuolan, daha önce metastatik hastalık için kemoterapi almamış hastaların tedavisinde endikedir.