DIFENJECT 75 mg/3 ml IM enjeksiyonluk 10 ampül Nedir

Tüm Ekip Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Difenject nedir, Difenject ne için kullanılır, Difenject ne ilacı, Difenject neye yarar, Difenject ne işe yarar, Difenject neye iyi gelir, Difenject kullananlar, Difenject kullanımı, Difenject uygulama, Difenject etkileri, Difenject faydaları bilgilerini içerir.

2.DIFENJECT nedir ve ne için kullanılır?

• DİFENJECT 75 mg/ 3 mİ, etkin maddesi diklofenak sodyum olan bir enjeksiyonluk çözelti içeren ampul şeklinde sunulmaktadır.

• DİFENJECT, ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan “steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar” (NSAİİ’ler) isimli bir ilaç grubuna dahildir.

• Her kutuda 3 ml’lik 4, 5 veya 10 adet ampul bulunmaktadır.

Kas içine uygulanan DİFENJECT aşağıdaki rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır:

- Romatizmanın iltihaplı ve dejeneratif şekillerinin alevlenmesi: eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğu (romatoid artrit), sırt eklemlerinde sertleşme ile seyreden ağrılı ilerleyici romatizma (ankilozan spondilit), osteoartrit, omurlar arasındaki eklemlerin iltihabı (spondilartrit), omurganın (vertebral kolonun) ağrılı sendromları, eklem dışı romatizma;

- Akut gut atakları;

- Böbrek ve safra yollarından kaynaklanan şiddetli ağrı,

- Travma ve ameliyat sonrası ağrılı iltihap ve şişlik.

DİFENJECT, ağrı ve şişlik gibi iltihap belirtilerini hafifletir, ayrıca ateşi düşürür. İltihap ya da ateşin nedenleri üzerinde herhangi bir etkisi yoktur.

DİFENJECT’in nasıl etki gösterdiği ya da size neden verildiği konusunda sorularınız varsa lütfen doktorunuza danışınız.