DIAFURYL FORT 200 mg 16 kapsül Dozu

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Diafuryl dozu, Diafuryl dozaj, Diafuryl doz aşımı, Diafuryl uygulama, Diafuryl kullanım şekli, Diafuryl kullanımı, Diafuryl kullanım süresi, Diafuryl açmı tokmu, Diafuryl nedir, Diafuryl ne için kullanılır, Diafuryl nasıl kullanılır, Diafuryl faydaları, Diafuryl etkileri, Diafuryl günde kaç kez, Diafuryl sabah mı akşam mı, Diafuryl fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

6 yaşm üzerindeki çocuklar ve erişkinlerde kullanım içindir.

Erişkinler: Günde 4 kapsül (800 mg).

6 yaş ve üzeri çocuklarda: günde 3-4 kapsül (600-800mg) verilir.

Tedavi 7 günden fazla sürdürülmemelidir.

Doktorun tavsiye ettiği doz aşılmamalıdır.

Uygulama şekli:

Ağızdan alınır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Böbrek/karaciğer fonksiyonlarında yetmezlik olan hastalar ile fonksiyonları normal olan hastaların tedaviye yanıtlarının farklı olup olmadığım belirten herhangi bir klinik çalışmabulunmamaktadır.

Pediyatrik popûlasyon:

6 yaşın altındaki çocuklarda ve bebeklerde, yutarken boğaza kaçma riski nedeniyle kapsül formunun kullanımı kontrendikedir. Bu yaş grubunda pediatrik kullanıma daha uygun olanoral süspansiyon formu önerilir. 6 yaşından büyük çocuklar: Günde 3-4 kapsül (600 mg-800mg)..

Geriyatrik popûlasyon:

Yaşlı hastalar ile genç hastaların tedaviye yanıtlarının farklarım belirten herhangi bir klinik çalışma bulunmamaktadır.

Doz aşımı ve tedavisi

Akut doz aşımı durumlarında ilaç mide-barsak kanalından uzaklaştırılmaya çalışılır. Gerekirse semptomatik ve destekleyici tedavi uygulanır.