DERMATOP 2.5 mg 30 gr merhem Nedir

Sanofi Aventis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dermatop nedir, Dermatop ne için kullanılır, Dermatop ne ilacı, Dermatop neye yarar, Dermatop ne işe yarar, Dermatop neye iyi gelir, Dermatop kullananlar, Dermatop kullanımı, Dermatop uygulama, Dermatop etkileri, Dermatop faydaları bilgilerini içerir.

2.DERMATOP nedir ve ne için kullanılır?

DERMATOP prednikarbat etkin maddesini içerir. 10 gramlık alüminyum tüp içeren ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Piyasada ayrıca DERMATOP krem ve solüsyon formları bulunur.

DERMATOP, derinin hasta olan kısmına sürülerek uygulanan, steroid hormonlar (kortikosteroid) sınıfından bir ilaçtır. İltihap giderici, alerji giderici, kaşıntı giderici, akıntı giderici ve hücre çoğalmasını önleyici etkilere sahiptir.

DERMATOP merhem akut ve kronik deri hastalıklarının tedavisine uygundur ve derisi nemli, normal ve kuru olan hastalarda kullanılabilir.

DERMATOP krem duyarlı deri bölgelerine dahi sürülebilir.

Doktorunuz size DERMATOP’u, dışarıdan uygulanacak kortikosteroid tedavisi gerektiren bir deri hastalığınız olduğu için reçetelemiştir.

DERMATOP krem, küçük çocukların deri hastalıklarında da kullanılabilir. Geniş alanlara, kısa süreli uygulanabilir ve tekrarlayan uygulamalara da elverişlidir.