DEPAKIN 200 mg 40 enterik kaplı tablet Prospektüs

Sanofi Aventis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Depakin prospektüs, Depakin nedir, Depakin neye yarar, Depakin ne için kullanılır, Depakin nasıl kullanılır, Depakin yan etkileri, Depakin etken maddesi, Depakin faydaları, Depakin içeriği bilgilerini içerir.

DEPAKİN 200 mg enterik kaplı tablet Ağızdan alınır.

Etken Madde

Her bir tablette etkin madde olarak: Sodyum valproat 200 mg

Yardımcı madde.PVP K-90, kalsiyum silikat, talk, magnezyum stearat, PVP K-30, PEG400, mısır nişastası, titanyum dioksit, etil ftalat, selüloz asetoftalat

¡ Bu ilaç ek izlemeye tabidir. Bu üçgen yeni güvenlilik bilgisinin hızlı olarak belirlenmesini sağlayacaktır. Meydana gelen herhangi bir yan etkiyi raporlayarak yardımcı olabilirsiniz. Yanetkilerin nasıl raporlanacağım öğrenmek için 4. Bölümün sonuna bakabilirsiniz.

Valproat hamilelik sırasında alınırsa bebekte doğum kusurları ve erken gelişme sorunlarına neden olabilir. Çocuk doğurma yaşında bir kadınsanız tedavi boyunca etkili bir doğum kontrolyöntemi kullanmalısınız.

Doktorunuz bunu sizinle tartışacaktır fakat bu kullanma talimatının 2. Bölümündeki önerilere uymalısınız. Hamile kaldığınızda ya da hamile olabileceğinizi düşündüğünüzde hemendoktorunuza söyleyiniz._

Bu Kullanma Talimatında:

1. DEPAKIN nedir ve ne için kullanılır?

2. DEPAKIN’i kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

3. DEPAKIN nasıl kullanılır?

4. Olası yan etkiler nelerdir?

5. DEPAKIN’in saklanması

Başlıkları yer almaktadır.