DELODAY 5 mg 30 film tablet Nedir

Vitalis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Deloday nedir, Deloday ne için kullanılır, Deloday ne ilacı, Deloday neye yarar, Deloday ne işe yarar, Deloday neye iyi gelir, Deloday kullananlar, Deloday kullanımı, Deloday uygulama, Deloday etkileri, Deloday faydaları bilgilerini içerir.

2.DELODAY nedir ve ne için kullanılır?

DELODAY, bir antihistaminik ilaç sınıfından desloratadini içerir.

DELODAY, uyku hali oluşturmayan alerjiye karşı kullanılan bir ilaçtır. Alerjik reaksiyonlar ve alerji belirtilerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

DELODAY, 5 mg desloratadin içeren yuvarlak, bombeli, mavi renkli film tabletler şeklindedir. DELODAY, 20 ve 30 film tablet içeren, PVC / PVDC Şeffaf-Alüminyum Blister şeritler içerisinde, karton kutuda kullanma talimatı ile beraber piyasaya sunulmaktadır.

DELODAY alerjik nezle ile ilişkili hapşırık, burunda akıntı ve kaşıntı, damakta kaşınma ve gözlerde kaşınma, kızarıklık veya yaşarma gibi belirtileri (örneğin saman nezlesi, ev tozu akarına karşı alerji) giderir.

DELODAY ayrıca iirtiker (alerjiden kaynaklanan bir deri hastalığı) ile birlikte görülen kaşıntı ve derideki kabartı ve kızarıklık gibi semptomların ortadan kaldırılmasında endikedir.