DAYCOLD HOT 500/10/15/100 mg 10 saşe Nedir

İnventim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Daycold Hot nedir, Daycold Hot ne için kullanılır, Daycold Hot ne ilacı, Daycold Hot neye yarar, Daycold Hot ne işe yarar, Daycold Hot neye iyi gelir, Daycold Hot kullananlar, Daycold Hot kullanımı, Daycold Hot uygulama, Daycold Hot etkileri, Daycold Hot faydaları bilgilerini içerir.

2.DAYCOLD HOT nedir ve ne için kullanılır?

Her bir DAYCOLD-HOT saşe 500 mg parasetamol, 10 mg fenilefrin HCl, 15 mg dekstrometorfan HBr, 100 mg askorbik asit içerir.

Parasetamol ağrı kesici ve ateş düşürücü etki göstermektedir. Fenilefrin hidroklorür mukozanın şişkinliğini azaltarak tıkanıklıkları gideren bir dekonjestandır. Dekstrometorfan öksürük baskılayıcıdır. Askorbik asit veya C vitamini, limon Citrus türleri (limon, portakal gibi) ve yeşil biber gibi meyve ve sebzelerde bulunan suda çözünür bir vitamindir. DAYCOLD-HOT 6, 10, 20 saşe PE/Alüminyum/PET (strip) ve karton kutu ambalaj içerisinde sunulmaktadır.

DAYCOLD-HOT baş ağrısı, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, yüz kemiklerinin içindeki hava boşlukları iltihaplanması ve iltihaplanmaya bağlı ağrıların dahil olduğu grip, ateş, titreme ve ateşli soğuk algınlığı belirtilerinde, akut (hızlı başlayan, kısa süreli) nezlede ve öksürükte kullanılmaktadır.