CYCLO-PROGYNOVA 21 draje Nedir

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Cyclo Progynova nedir, Cyclo Progynova ne için kullanılır, Cyclo Progynova ne ilacı, Cyclo Progynova neye yarar, Cyclo Progynova ne işe yarar, Cyclo Progynova neye iyi gelir, Cyclo Progynova kullananlar, Cyclo Progynova kullanımı, Cyclo Progynova uygulama, Cyclo Progynova etkileri, Cyclo Progynova faydaları bilgilerini içerir.

2.CYCLO-PROGYNOVA nedir ve ne için kullanılır?

  • CYCLO-PROGYNOVA ambalajında, her biri 2 mg estradiol valerat içeren 11 beyaz renkli draje; ve her biri 2 mg estradiol valerat ve 0.5 mg norgestrel içeren 10 açık kahverengi draje olmak üzere toplam 21 draje bulunur.
  • CYCLO-PROGYNOVA östrojen ve progesteron hormonlarını içermektedir. Östrojen ve progesteronlar rahim üzerine etkileri ile adet döngüsünün meydana gelmesini sağlarlar.
  • CYCLO-PROGYNOVA, rahmi alınmamış kadınlarda doğal menopoz ve hormon eksikliği, üreme organlannın alınması veya yumurtalık yetmezliğine bağlı östrojen eksikliğinin belirti ve bulguları için hormon replasman tedavisi (HRT; kadında eksilen hormonları menopoz öncesi dönemdeki seviyeye getirmek amaçlı bir tedavi) sağlar.
  • ı