CUREFLEX jel. 30 G Dozu

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Cureflex dozu, Cureflex dozaj, Cureflex doz aşımı, Cureflex uygulama, Cureflex kullanım şekli, Cureflex kullanımı, Cureflex kullanım süresi, Cureflex açmı tokmu, Cureflex nedir, Cureflex ne için kullanılır, Cureflex nasıl kullanılır, Cureflex faydaları, Cureflex etkileri, Cureflex günde kaç kez, Cureflex sabah mı akşam mı, Cureflex fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde günde 3 - 4 defa uygulanır.

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

Haricen kullanılır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/ Karaciğer yetmezliği:

Böbrek ve karaciğer yetmezliği olan hastalarda doz ayarlanması gerekmemekle birlikte ilacın tiyokolşikosid içeriği ile ilgili böbrek/karaciğer yetmezliği olan hastalardaki güvenilirlik veetkinliği ile ilgili yeterli veri bulunmamaktadır.

Pediatrik popülasyon:

CUREFLEX’in 15 yaş altındaki çocuklarda kullanılması önerilmemektedir.

Geriyatrik popülasyon:

Yaşlı hastalardaki güvenirlik ve etkinliği ile ilgili yeterli veri bulunmamaktadır.

Doz aşımı ve tedavisi

CUREFLEX JEL ile tedavi edilen hastalarda aşırı dozun spesifik bir semptomu bildirilmemiştir. Doz aşımı olduğunda medikal gözlem ve semptomatik tedbirler önerilmektedir.

Yanlış kullanım veya kaza ile aşırı doz alımı (örneğin çocuklarda) nedeni ile belirgin sistemik yan etkilerin görülmesi durumunda, non-steroidal antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) ilezehirlenme tedavisinde uygulanan genel önlemler uygulanmalıdır. Özellikle ilacın alımındansonra kısa bir süre geçmiş ise, gastrik dekontaminasyon ve aktif kömür ile tedavi düşünülebilir.